Tady jsem doma.

kvíz miláčkové <3 xD

25. srpna 2015 v 21:58 | sakurako-neko |  moje citový debility
Specialitka xD
Pro info xD komenty jsem uzavřela,aby nebyly vidět-vidím je jenom já a žádný se nestratil,já jen nechtěla,aby vaše odpovědi viděli ostatní xD a soutěž uzavřu asi příští čtvrtek-do tý doby se ještě můžete přihlásit :)


A mám tu pro vás kvíz xD ten kdo bude mít nejvíc shodnejch odpovědí si může vybrat povídku xD byla bych ráda,kdybyste si odpovědi nehledali,ale prostě to zkusili a zjistili,kolik toho víte,ale samozřejmě já nezjistím,jestli podvádíte nebo ne xD
No a je to 10 otázek na tři fandomy,které jsou na dessu + jedna bonusová na konci :D
Jenom pro info...výherce si může říct o další díl Afroditina syna nebo Každý z jiné doby a nebo o novou sérii k týdnu hříchu,kterou chystám....Pak mám taky rozepsanou jednu povídku na Severuse a vymyšlenou další na Poberty,kdyby měl někdo zájem xD a nebo si samozřejmě taky může říct pár a chtít na to povídku ;)

Kvíz začíná xD

1)Uzumaki Naruto má v sobě:
a)Hachibiho
b)Kyuubiho
c)Shukakua

2)S kým z těchto osob je Sirius Black příbuzný a jak?
a)s Harry Potterem-je to jeho strýc
b)s Lily Evansovou-je to její bratr
c)s Narcissou Malfoyovou-je to její bratranec

3)V Queer as Folk je hlavním párem seriálu:
a)Ted a Blake
b)Brian a Justin
c)Michael a Ben

4)V povídce Za dveřmi kabinetu se Sasukemu a Narutovi snažil/a jejich vztah zničit:
a)Sai
b)Sakura
c)Gaara

5)Naruto a Sasuke se v anime poprvé políbili:
a)nepolíbili se
b)dobrovolně v parku
c)nehodou ve třídě

6)Kolik viteálů měl Voldemort?
a)jen jeden
b)sedm
c)osm

7)Kdo je v QaF Gusovým biologickým otcem?
a)Michael
b)Brian
c)Justin

8)V povídce Týden hříchu se odehrál jaký hřích ve čtvrtek?
a)alkoholové opojení
b)závislost na drogách
c)sexuální pokušení

9)V povídce Láska k ďáblu byl Sirius zamilovaný do:
a)Jamese
b)Remuse
c)Harryho

10)Význam Sakuračina jména je:
a)bláznivá
b)krutá
c)laskavá
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 ivana-chan ivana-chan | 26. srpna 2015 v 8:42 | Reagovat

1b2a3b4b5c6c7c8c9c10a
no naozaj nemam sajnu :-P  ;-)

2 ivana-chan ivana-chan | 26. srpna 2015 v 8:44 | Reagovat

1b2a3b4c5c6c7c8c9c10a
nemam sajnu

3 anko-san anko-san | 26. srpna 2015 v 12:27 | Reagovat

1b, 2a, 3b, 4a, 5c, 6c, 7a, 8c, 9a, 10c
Jsem si na začátku říkala, to je v pohode, to musej snad uhodnout všichni a pak budeš pořád jenom psát povídky XD apotom....no a doprdele xDDD

4 ivana-chan ivana-chan | 27. srpna 2015 v 19:11 | Reagovat

neviem co sa deje ale stratil sa mi komentar tak este raz.....
1b2a3b4b5c6c7a8c9c10a som trochu mimo :-D  :-D

5 sakurako-neko sakurako-neko | Web | 29. srpna 2015 v 13:38 | Reagovat

odpovědi sifikilian,která si test dělala u mně (protože jinak by na to zapomněla xD) :-D

1B
2A
3B
4A
5C
6C
7B
8A
9A
10C

Pro lidi,co si myslí,že měla protekci a já jí radila-bylo to přesně naopak,ještě jsem jí ze srandy pletla,aby si nebyla jistá ani odpovědí,kterou zná xD

6 Miu Miu | Web | 30. srpna 2015 v 10:12 | Reagovat

Tááákže :D rozhodla som sa, že si nebudem veci vyhľadávať, čiže vo väčšine len tipujem :D keďže Queer as Folk vôbec nepoznám :-D
1)b 2)a 3)b...? 4)a...? 5)c 6)c 7)netuším... a? 8)c 9)a 10)c
Nahádzala som tam blbosti, ale tak uvidíme :-D

7 Bina Bina | E-mail | 2. září 2015 v 23:10 | Reagovat

1.b
2.c
3.nevím
4.b
5.c
6.b
7.nevím
8.c
9.a
10.c :-)

8 sakurako-neko sakurako-neko | Web | 2. září 2015 v 23:21 | Reagovat

[7]: máš vážně štěstí,protože zrovna když jsi odeslala komentář,tak jsem se chystala soutěž uzavřít :-D

A jinak....Děkuju všem za účast :-D  možná si příště zase vymyslim něco podobného :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama